Onze diensten


Op deze pagina vindt u een beschrijving van de diensten die wij aanbieden.

Geneesmiddelen

 


Wij bezorgen alle courante in België afleverbare geneesmiddelen en maken voor u  ook magistrale bereidingen.

Wij kunnen u echter ook helpen in uw zoektocht naar  medische en orthopedische hulpmiddelen, incontinentiemateriaal , aangepast wondverzoringsmateriaal , anti-allergene (baby-)voeding(ssupplementen), huidverzorgingsproducten en cosmetica.

U bent op zoek naar een zeldzaam of schaars geneesmiddel  ?

Wij stellen voor u ons netwerk en ervaring ter beschikking ; wij nemen desnoods voor u rechtstreeks contact  op met de fabrikant.


Aflevering op maat

 

 

Er zijn tal van goede redenen denkbaar waarom u niet altijd tijdens de openingsuren bij ons geraakt.  U  heeft bvb. mobliteitsproblemen, u bent afhankelijk van het openbaar vervoer of werkt in een schema met dwingende arbeidsuren ...

Ga hieromtrent gerust met ons in gesprek : wij hebben immers een aantal  oplossingen voor u.  Minder mobiele mensen kunnen  op het grondgebied van Melle ook door ons aan huis worden beleverd,.  Voor bestellingen en het afgeven van uw  voorschrift moet u vandaag zelfs niet meer in onze officina zijn.  U  kan ze vanop uw smartphone via de  app of op onze Homepagina gewoon via  de APOCONNECT  toets doorgeven. 

Tenslotte hebben wij ook een aantal afhaalkluisjes ter beschikking.  

Advies

 

 

Als eerstelijnszorger zijn wij graag jouw aanspreekpunt voor alle jouw medische en psychische zorgen.  Zit je met vragen over wat (gecombineerd) geneesmiddelengebruik met je kan doen  ? Heb je klachten na het gebruik van een bepaald geneesmiddel of over de vorm waarin je het moet innemen ?  Ben je op zoek naar meer info over bepaalde medische hulpmiddelen of producten ? Twijfel je over het starten met een bepaald product ?

Ga met ons in gesprek : onze officina beschikt immers over folders, stalen en expertise en kan wellicht op veel van jouw vragen  antwoorden.